No et pots perdre el festival que obri l’estiu: Music Port Fest (Sagunt)

Music Port Fest obri el primer cap de setmana de festivals estiuencs, i és que queda un mes justet per a reunir-nos en el Port de Sagunt (antiga siderúrgia valenciana d’Alts Forns) i gaudir de dos dies plens de ritmes variats, doncs  Music Port Fest ens ofereix un cartell d’allò més divers amb diferents estils com és el rap, indie, rock, electro i reggae; a més toca dir-ho: als escenaris dones o grups mixtos!

Music Port Fest 2018

En 2018 serà la primera edició d’aquest festival que reunirà a artistes d’arreu del territori valencià però, també, estatal. El divendres 6 de juliol podrem veure el malagueny, El Kanka, que ens oferirà els sons de la seua guitarra amb la seua veu del sud; també podrem gaudir, del grup valencià Smoking Souls amb el seu rock canyer. I seguidament, passem al soul de la mà de Freedonia, que ens va a sorprendre amb una potenta veu femenina i ens farà teletransportar-nos als anys seixanta. I un poc d’indie, que tampoc ve malament, amb Nixon i La Plata. Aquesta nit, també ens acompanyarà Gener, grup de la terreta, que sempre ens deixa bocabadats. Li seguirà Núria Graham que em recorda als anys 70-80. I hi ha més festa el divendres, amb la batukada Green Gos per a ballar com si no hi hagués demà, i a més a més, Ley Dj.

Pel que fa al dissabte 8 de juliol, tindrem unes cites d’allò més diferents. el raper Kase.O que presentarà en Sagunt el seu últim treball, «El Círculo«. Seguidament, Mala Rodríguez ens farà gaudir del seu hip-hop. I canviem completament de música amb Muchachito, i més varietat amb Green Valley i el seu reggae. Després d’aquest grup, El Diluvi ens deleitarà amb el seu so i vitalitat; El Niño de la Hipoteca li seguirà el pas. Toca escenari per a Candela Roots amb el seu particular reggae, més dones a l’escenari, si senyora! I no podia faltar Sara Hebe, potenta dona que va a arrasar i cremar el micròfon. I sí, sí, més dones de la mà d’Arcana Has Soul.

Teniu ganes ja de que arribe? Jo sí, moltíssimes!

Ens veurem? Ja pots adquirir les teues entrades, ací.Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *