Novembre Elèctric al Teatre Micalet de València

Foto de Novembre Elèctric per CHRISTIAN GONZÁLEZ
© CHRISTIAN GONZÁLEZ

Aquest 2018 està carregat de nous treballs que estàvem esperant els i les melòmanes amb ànsia. Un d’ells és “Quart minvant“, tercer àlbum del grup Novembre Elèctric (2014-actualitat). Fa uns quants mesos van estrenar videoclip d’una de les cançons que estan dins del disc, es pot percebre com la lletra està escrita des de la maduresa i uns sons, que sense deixar de banda la particularitat musical del grup, es tornen més vius i elèctrics alhora que contrasten amb els versos que canten al passat però, també, al present.

I és que amb els anys, tots i totes anem madurant, canviant, acceptant el passat, qui vam ser, qui som i qui volem ser. Això sí, sense deixar de banda eixos i eixes xiquetes que èrem, seguint tenint il·lusions que ens donen eixa força per continuar construint camí.

Novembre Elèctric presentarà el pròxim 20 de maig el seu disc “Quart minvant” al Teatre Micalet de València. Una cita que no ens podem perdre. I per anar fent desig d’estar allí, us deixem totes les cançons a continuació:

Pots aconseguir les teues entrades ací.Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *