L’Emperador acomiada gira i Ombra ens presentarà nou treball

El divendres 5 d’octubre, de nou, la Sala Wah-Wah ens regalarà una cita d’allò més especial; doncs el grup valencià L’Emperador acomiada la seua gira “Manual d’instruccions per escalar una muntanya” i Ombra, el grup que obrirà la nit, ens delitarà amb “Walk Up The Walls”.

Pel que fa a L’Emperador, va nàixer a Canals al 2015. Des d’aleshores han publicat dos EP, primerament ens mostraren quatre temes carregats d’energia i vitalitat alhora que parlaven de temes quotidians, on ens poguérem veure reflectits, és tractà de “Vuit vuilmils”, un EP amb el qual es veié uns tons musicals anglosaxons que, tanmateix, obriren nous sons per a la música en valencià. Seguidament, continuaren el seu viatge musical i ens donaren un nou treball, “Alpinistes”, ple de miratges a paratges on poder escalar, pujar i baixar, per tornar a caminar.

Les seues lletres lluminoses pels sons que les acompanyen, alhora ens fan endinsar-nos en nosaltres mateixos per poder veure que, en el fons tots som alpinistes, que anem fent camí mentre vivim experiències i amb elles anem sentit allò que ens fa anar a les nits més fosques però, que poden que, al cap i a la fi, no ho siguen tant.

L’Emperador ja el vam poder veure (al mar, també) en un festival d’estiu on gaudirem d’allò més, i sabeu? Ens regalaren, així perquè sí… “Varsòvia”, cançó que pertany al seu pròxim treball que tenim moltíssimes ganes d’escoltar ja. Què sorpresa ens prepararan aquests xics? Ganetes!

Ombra i L'Emperador

Ja pots comprar les teues entrades anticipades, ací.

 

Per altra banda, Ombra és un grup mallorquí d’indi alternatiu, que presentarà com hem dit a principi de l’entrada, nou disc; nou temes en anglès que ens parlen de com les dificultats no són més que obstacles temporals en el nostre recorregut, i que si lluitem per allò que estimem, podrem arribar al destí.

Així que, a cosa d’una setmana del concert a la Sala Wah Wah de València, sols podem dir que les ganes i la il·lusió va en augment. Segur que munten una gran festa!

I tu? T’ho vas a perdre?Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *