Inèrcia presenta “Lluita” a València

Aquest 2018 ens sumergim en un any ple de nous treballs que ens arriben en forma de mel.lodies que plenen els nostres cossos per seguir lluitant en aquest cercle que dibuixem mentre anem vivint.

Inèrcia, grup valencià que començà en el 2009 donant rock als escenaris, ens regala un nou LP carregat d’energia alhora que ens mostra la seua evolució musical d’aquest 9 anys en la carretera.

 

Lluita” comença amb la cançó “Refugi” on el so de la bateria marca el ritme i la força on “és tan estrany marxar d’ací només per a poder tornar… És córrer o morir, lluitar per existir, es fa tan dur fugir d’allò que estimes més…” Lletra que parla sobre els exil.liats d’una terra, els refugiats d’un país en guerra, conflictes que esdevenen anades a altres terres.

LP segueix amb “Màgia” cançó de l’ha que han realitzat videoclip on la felicitat sols depèn de cadascú, i que les cicatrius fan brotar eixa força per seguir. O no?

Seguim amb el rock de la mà del so de les guitarres i la col.laboració de Marcos, cantant de Mafalda, amb “Mans“. Aquesta cançó, en especial, em recorda els anteriors treballs d’Inèrcia. No us pareix?

I toca una cançó amb un ritme més lent, amb certa mel.lancolia però que recarrega amb la tornada, “Cercles” on els records són buits plens de moments, tanmateix hem de renàixer perquè ens queda tot el present per sentir.

Finalment, “Invencibles” on tot s’atura quan compartim moments amb la resta de persones del nostre voltant.

Cinc cançons, un LP i concerts que gaudir d’aquest grup que transmet allò que necessitem en el nostre dia a dia, ja que, parla de situacions que hem viscut, que estem vivint i que, com no, viurem, ja que, l’amor i el desamor, la batalla i la treva sempre les tindrem com a motors d’aquesta existència.

El concert d’Inèrcia serà el dijous 12 d’abril a la sala Wah Wah (València) junt amb Novus Ordo i Plan B. Pots aconseguir les teues entrades ací.



Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *