I un cap d’any més que al Festivern que ens n’anem!

A dos mesos de la tornada a Tavernes de la Valldigna on ens reunim tres dies consecutius per celebrar entre colegues, música, activitats i bon rotllo els últims dies de l’any… Preparades i preparats per al Festivern 18/19, o què?

I és que ja és costum retrobar-nos per passar fred (o calor, qui sap?), compartir rialles, cerveses i colpets de cassalla o mistela entre canut i manta. A més a més, de gaudir dels diferents concerts que plenen l’escenari durant els dies 29, 30 i 31 de decembre.

Aquesta edició del Festivern té un cartellàs brutal. I és que no ens ho podem perdre. Contem el primer dia amb actuacions com Machete en Boca i Tribade o tot el contrari en quant a so i ritme, Inèrcia i Maldats. Per al diumenge (que segurament menjarem una bona paella de la terreta entre fogueres) tenim moltes ganes de veure els últims concerts de l’any de Desakato i Talco (quantes voltes haurem vist aquests mesos enrere aquests grupasos? I teleta, mai ens cansem, eh), també escoltar per segona volta el nou cd de Mafalda sobre els escenaris. I bo, el dilluns 31, últim dia del 2018, ballarem un poc de reggae amb Auxili i ska amb La Fúmiga (que sempre donen bona festa), saltarem frenèticament amb Narco, i cantarem amb Els Catarres i Smoking Souls, o no?

Festivern 2018/2019

Teniu ja fameta de Festivern? Nosaltres, moltíssima.

Podeu adquirir les vostres entrades, ací.Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *